Choď na obsah Choď na menu
 


MERCEDES S COUPE: prvá fotografia seriového auta

10. 2. 2014

                               mercedes-s-c1.jpg

Kupé na báze Mercedes - Benzu S bolo odhalené ešte pred plánovanou premiérou . Vozidlo si budeme môcť pozrieť už za mesiac v Ženeve .

 

Tvary produkčnej verzieMercedesu - Benzu S Coupé vychádza z konceptu , ktorý sa predstavil na minuloročnom autosalóne vo Frankfurte . Ako sa dalo očakávať , obe vozidlá sa od seba líšia iba prevedením prednej a zadnej časti , základné charakteristiky sa k radosti fanúšikov zachované .

 

Elegantný frankfurtský koncept na dĺžku meria 5.050 milimetrov , je 1.958 milimetrov široký a iba 1.409 milimetrov vysoký . Produkčnej verzie , ktorá sa oficiálne predstaví už budúci mesiac na autosalóne v Ženeve , sa od týchto rozmerov zrejme výraznejšie líšiť nebude . Podľa novembrových informácií šéfdizajnéra značky môžeme očakávať 20 " disky , zatiaľ čo koncept dostal o palec väčšie .

 

Pretože Mercedes - Benz produkčnú verziu zatiaľ oficiálne nepredstavil , o dostupných motoroch sa zatiaľ môžeme len dohadovať . Do úvahy pripadá osemvalcová verzia s označením S 500 ( 335 kW ) alebo umiernenejší šesťvalec s 225 kilowatty , ktorý poznáme z roadsteru SL . Vylúčený však nie je ani príchod ostrých verzií AMG s osemvalcovým a dvanásťvalcovým agregátom 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.